Keuze uit 38.079 Vakantiehuizen en Vakantieparken

Header
<

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs bestaat uit verschillende gebieden, met elk prachtige en bijzondere attracties. Laten wij eens kijken welke gebieden er allemaal te vinden zijn in het park en welke top attracties je zeker niet moet missen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs.

Main Street USA

disneyland parijs mainstreet

 

Deze straat lijkt heel veel op de straat waar Walt Disney vroeger woonde. In dit gebied vind je enorm veel bars, restaurants en winkeltjes terug. Natuurlijk ontbreekt in Disneyland ook de parktrein niet. Deze trein wordt ook wel de Disneyland Railroad genoemd. Uiteraard zijn er op de route meerdere stations te vinden, zo ook op de Main Street USA.

Frontierland

fontierland disneyland parijs

 

Het wilde westen in de 19e eeuw, dat is het thema van Frontierland. Stap in de Big Thunder Mountain Railroad, een op hol geslagen mijntreinachtbaan. Of ervaar de spannende Phantom Manor, een ondergronds huis vol spanning en avontuur. Aan de buitenkant lijkt de attractie heel klein te zijn, maar schijn bedriegt. Het parcours van deze attractie is maar liefst 440 meter lang, een route die vol spanning en schrik effecten. Wil je na de spanning en avontuur een rustige attractie uitproberen, dan is de Thunder Mesa Riverboat Landing wellicht interessant. Ga aan boord van de immense stoomboot en geniet van een rustige vaartocht door Frontierland. Discoveryland Stap in de toekomst tijdens je bezoek aan

Discoveryland

discoveryland disneyland parijs

 

Je vind in dit gebied attracties terug die zijn gebouwd naar aanleiding van de futuristische plannen die Walt Disney had in de jaren 50 van de vorige eeuw. Zo kom je in de gebied veel tegen over de ruimtevaart. Stap in de Space Mountain: Mission 2 en ervaar de G-krachten die vrij komen terwijl je meteorieten langs ziet vliegen.

Adventureland

adventureland disneyland parijs

 

Wil je een ontmoeting hebben met Robinson en Indiana Jones, bezoek dan Adventureland. Stap in de Indiana Jones and the Temple of Peril en schiet met je karretje langs ruïnes van honderden jaren oud. Voor deze attractie geldt een minimale lengte van 1.40 meter. Daarnaast moet je wel wat lef hebben, want het is een bijzonder spannende attractie.

Fantasyland

fantasyland disney;and parijs

 

Wil je kennis maken met een sprookjesachtig gebied, kies dan voor een bezoek aan Fantasyland. In Fantasyland maak je kennis met alle Disney sprookjes. Dit gebied is vooral voor kinderen enorm leuk, want ze kijken hun ogen uit! Stap in de Snow White’s Scary Adventures en bekijk het verhaal van Sneeuwwitje tijdens een leuk ritje.